Menggalakkan pemalsuan? Penentangan terhadap filem pendek Gautham Menon

Simbu dan Trisha membintangi pergerakan Gautham Menon. Kini Gautham Menon telah melancarkan filem pendek baru berjudul ‘Karthik Dial Seitha En’ di iPhone.

Terdapat adegan Simbu dan Trisha bercakap di telefon bimbit mereka dari rumah mereka ketika perintah berkurung di Corona. Simbu dan Karthika memainkan peranan sebagai Karthi dalam filem Vinayanatandi Varuvaya.

Setelah beberapa tahun dalam filem pendek, kedua-duanya bercakap seolah-olah mereka bercakap mengenai kontroversi. Telefon Simbu kepada Trisha mengatakan dia masih mencintaimu. Trisha mengatakan bahawa dia mempunyai 2 orang anak.

Memberitahu wanita yang sudah berkahwin bahawa anda memerlukan kekasih lama seperti mempromosikan palsu, dan kemudian bahagian kedua dari filem ‘Gautham Menon’, ‘Vannattandi Varuvaya’, adalah kisah pemalsuan? Banyak yang dicela di laman web sosial. Mime akan datang.

Pengarah filem Dravapathi Mohanam juga mengkritik Gautham Menon di Twitternya dan berkata, “Banyak anak muda mengikuti gambar anda. Jangan cuba mencampurkan racun di dalam fikiran mereka. ” Ramai orang telah menyatakan sokongan mereka terhadap Gautam Menon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here