LIMA SUSPEK SAMUN TELAH DITAHAN DI JINJANG

KUALA LUMPUR, 30 Mac -- Ketua Polis Daerah Petaling Jaya ACP Nik Ezanee Mohd Faisal ketika ditemu bual selepas melawat lokasi penemuan mayat seorang wanita dipercayai sudah mati lebih seminggu di kawasan semak di Jalan PJU 9/1, Bandar Sri Damansara, Petaling Jaya hari ini. --fotoBERNAMA (2020) HAK CIPTA TERPELIHARA

Kuala Lumpur, Mar 3-

Menurut laporan polis yang diberikan oleh seorang lelaki berumur 44, mendakwa bahawa rantai emas yang dipakai di lehernya telah disamun oleh seorang penyamun pada 11 Oktober 2020 yang lalu.

Kejadian berlaku semasa mangsa menghala ke Kota Damansara. Ketua Polis Daerah Petaling Jaya ACP Nik Ezanee Bin Mohd Faizal bersama pasukan polis berjaya melumpuhkan kegiatan sekumpulan suspek warganegara tempatan yang terdiri daripada empat lelaki dan seorang wanita berumur 24 hingga 33 tahun di Jinjang, Kuala lumpur.

Pada siasatan awal terdapat pengakuan oleh tiga suspek dalam melakukan jenayah samun yang dilaporkan. Dengan tertangkapnya suspek-suspek ini, IPD Petaling Jaya berjaya menyelesaikan tujuh lagi kes samun di sekitar Kota Damansara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here