TAHUKAH ANDA GAJI SELEBRITI COOK WITH KOMALI?

Cook with Comali merupakan salah satu program masakan yang menciut hati para penonton dan boleh dikatakan mengetepikan program-program lain disiarkan di Vijay Television.

Antara selebriti yang mengambil bahagian dalam program yang berkala episod itu adalah Pugalz, Bala, Shivangi, Pavitra, Shakila serta yang lain.

Baru-baru ini gaji bagi selebriti berkenaan menunggu giliran mendapat tumpuan para penonton. Antaranya  Tharasha Gupta dan Pavitra mendapat  gaji sebanyak RS 10 ribu bagi sati episod. Pugalz serta Bala mendapat RS 15 ribu. Menurut buah mulut sekitar kollywood Pugalzh mendapat gelaran yang popular sehingga mendapat peluang berlakon dalam filem Tamil setelah menyertai program masakan berkenaan.

VJ Manimegalai dan Shivangi yang juga merupakan penyanyi Super Singer mendapat gaji RS 20 ribu bagi satu episod . Madurai Muthu,  Baba Baskar pula RS 40 ribu.Akhirnya pelakon kollywood Shakila mendapat gaji RS 50 ribu bagi satu episod.   

Program masakan yang dihakimi oleh pakar tukang masak, seorang selebriti diiringi dengan komedi yang kurang mahir dalam masakan amat menghiburkan program sehingga Television  Rating Point(TRP) meningkat secara mendadak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here