Simran kemungkinan akan membintangi Chandramukhi-2

Rajinikanth dan Jodhika membintangi filem P. Vasu. Raghava Lawrence memainkan watak utama. Di bahagian pertama adegan kilas balik, Rajinikanth masuk sebagai raja yang zalim. Chandramukhi, yang dibunuh olehnya, telah membuat layar saat Jodhika membalas dendam.

Dalam Bagian 2 dari Chandramukhi, dikatakan bahwa Raghwa Lawrence berperanan sebagai pemburu dan Chandranamukhi menggambarkan konflik yang sedang berlangsung antara raja dan Chandramukhi. Vasu berkata. Terdapat harapan bahawa Jodhika akan memainkan peranan sebagai Chandramukhi. Semasa saya bertanya kepada Jodhika mengenai perkara ini, saya tidak mempunyai maklumat mengenai lakonannya dalam Chandramukhi Bahagian 2. Tidak ada yang meminta saya berlakon dalam filem itu. Dia juga mengatakan bahawa Simran akan sesuai untuk peranan Chandramukhi.

Maklumat telah diedarkan di laman sosial bahawa Simran kemungkinan akan membintangi Chandramukhi-2 dan sedang berbincang dengannya. Perkara ini tidak disahkan oleh kru filem. Sudah berada di dalam filem Chandramukhi, Simran adalah pahlawan wanita. Dia juga mengambil bahagian dalam penggambaran selama beberapa hari. Tetapi perlu diperhatikan bahawa Jodhika memainkan peranan ketika dia tiba-tiba hamil dan berhenti dari filem ini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here