Selepas 6 tahun, KS Ravikumar mengarahkan filem Tamil

Pengarah KS Ravikumar kembali ke pawagam Tamil setelah enam tahun. Filem terakhir yang diarahkannya ialah Linga. Rajini memainkan wira di dalamnya. Filem ini adalah satu kegagalan besar. Selepas itu, KS Ravikumar tidak menjalankan filem dalam bahasa Tamil. Dia telah mengarahkan filem seperti Kotikoppa 2 di Kannada dan Jai Simha di Telugu dan Ruler di Telugu.

Enam tahun kemudian, dilaporkan bahawa dia mengarahkan sebuah filem yang dibintangi oleh Sathyaraj dalam bahasa Tamil. Filem ini dihasilkan oleh penerbit terkenal RP Saudri. Selain Sathyaraj, filem ini juga menampilkan Vijay Sethupathi dan R Sakshi. Parthiban juga berperanan utama.

Buat pertama kalinya di pawagam Tamil, pelakon yang berlakon dalam filem ini akan mendapat bahagian dalam keuntungan setelah filem ini dikeluarkan. Juga dinyatakan bahawa filem itu akan bergantung pada pendapatan.

Kaedah ini sudah sangat popular di pawagam Hindi dan Telugu. Penerbit pawagam Tamil menyambut baik pelancaran filem ini di pawagam Tamil. Pada masa ini, Corona Lockdown telah menyaksikan sebilangan besar pengeluar mengalami kerugian, dan mereka mengharapkan perkara seperti itu dapat membantu menyelamatkan industri filem.

Pelakon terkemuka ditanya mengapa mereka harus menurunkan gaji kerana pengeluar menghadapi kerugian yang lebih tinggi. Banyak pelakon seperti Vijay Antony dan Harish Kalyan telah mengumumkan bahawa mereka akan memotong gaji mereka. Perlu diingat, bagaimanapun, tidak ada pahlawan teratas yang pernah berbicara mengenai pemotongan gaji.

Pengumuman rasmi filem K. S.Ravikumar-Sathyaraj dijangka tidak lama lagi. Filem ini, yang dibuat dengan anggaran sekitar 2 juta rupee, dijadualkan untuk penggambaran selama 30 hari. Keseluruhan filem ini akan dibuat di Chennai. Penggambaran dijangka bermula pada bulan Julai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here