Poster Pandangan Pertama Dikkilona

Setelah menjadi sangat popular dalam rancangan TV komedi Santhanam menjadi tontonan besar di pawagam sebagai pelawak. Juga, dia berhenti bertindak sebagai pelawak dan hanya bertindak sebagai wira. Beberapa filem yang dimainkannya sebagai wira telah diterima dengan baik.

Dia membintangi filem Dagaldi pada 31 Januari tahun ini. Ia mendapat ulasan yang sangat buruk. Tidak banyak dalam koleksi.

Filem Santhanam seterusnya adalah Dikkilona. Ia disiapkan beberapa bulan lalu ketika penggambarannya bermula tahun lalu. Berikutan itu, kumpulan itu merancang untuk melepaskan cuti musim panas. Tetapi masalah Corona ditangguhkan kerana wabak.

Poster penampilan pertama filem Dikilona, ​​yang dihasilkan oleh KJR, baru saja dilancarkan. Ini menunjukkan bahawa Santhanam terdapat dalam tiga jenis gulungan.

Walaupun Santhanam sebelumnya pernah memainkan dua peranan dalam All In All Azhagu Raja, ia akan menjadi persembahan yang berbeza. Tetapi Santhanam telah memainkan tiga peranan pada masa yang sama di Dikkilona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here