Telefon pintar Poco baru telah bocor di internet

Boleh dipersoalkan adakah telefon pintar Poko F2 Pro akan dilancarkan di India. Dalam kes ini, telefon pintar Poco lain telah bocor di internet. Telefon pintar Poco baru akan dilancarkan dengan nama Poco M2 Pro dan dikatakan terdiri daripada nama kod Gram.

Juga, telefon pintar Poco M2 Pro baru sedang dikembangkan dalam nombor model M2003J6CI. Perincian telefon pintar ini terdapat di laman web Bluetooth SIG dan WiFi Alliance. Oleh itu, telefon pintar Poco M2 Pro akan dikuasakan oleh teknologi Bluetooth 5.0 dan akan dilengkapi dengan antara muka pengguna MIUI 11.

Perincian ini akan dipadankan dengan model Redmi Note 9. Ini adalah telefon pintar Boko pertama yang menampilkan telefon pintar Siomi. Peranti Poco terbaru telah dijenamakan semula model Redmi’s K Series.

Menurut laman web Wii Alliance, telefon pintar Poco baru akan menampilkan antara muka Android 10 dan MIUI 11 dan sambungan Wi-Fi dwi-jalur.

Menurut laporan semasa, telefon pintar Poco M2 Pro akan dilancarkan di India. Model Redmi Note 9 akan segera dilancarkan di India. Sebelum ini kedua-dua peranti itu dijumpai di laman web Siomi India.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here