Vinod yang mengubah rancangan gambar ”valimai”?

Pelakon Ajith kembali bersama Valimai filem ini adalah lakonan Vinod. Pelakon Bollywood, Huma Qureshi melakonkan watak heroin dalam filem Valimai yang dihasilkan oleh suami mendiang pelakon Sridevi, Bonnie Kapoor.

Vinod membuat penggambaran tahap pertama di Ramoji Rao Film City di Hyderabad, Telangana. Terungkap bahawa adegan aksi difilemkan di sana terlebih dahulu. Setelah beberapa hari penggambaran di Chennai, masalah virus korona muncul.

Perintah berkurung kemudiannya dilanjutkan empat kali. Perintah berkurung keempat berakhir pada 31hb. Ada banyak yang bimbang sama ada perintah berkurung akan diperpanjang selepas itu.

Penggambaran telah ditangguhkan oleh perintah berkurung. Pemerintah Tamil Nadu melarang penembakan semula. Tetapi hanya ada 20 orang di lokasi. Tidak diketahui bila penggambaran filem akan bermula. Oleh itu, Vinod telah mengubah rancangannya.

Vinod merancang untuk menembak adegan perlumbaan kereta dan basikal di luar negara yang menampilkan Ajith. Tetapi masalah korona virus tidak dapat diselesaikan sepenuhnya. Oleh itu, penggambaran ke luar negara dipersoalkan.

Jadi, terungkap bahawa Vinod berencana untuk membuat beberapa perubahan dalam skrip dan mulai menembak di India. Sekiranya anda mula menembak kekuatan selepas penguncian.

Maklumat ini pasti akan memberi kegembiraan kepada peminat Ajith yang tidak mendapat maklumat terkini mengenai Valimai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here