Apple mengumumkan pelancaran studio Airbods baru

Apple dilaporkan telah mula mengeluarkan fon kepala studio AirPods baru. Fon kepala baru 2020 dijangka akan dilancarkan di International Developers Event.

Menurut laporan terkini, Earphone Apple baru dikatakan telah memulakan pengeluaran, tetapi tidak ada maklumat mengenai peluncurannya. Seperti namanya, model studio AirPods baru dikatakan dilengkapi dengan ciri dan ciri yang sesuai untuk pencinta audio.

Menurut laporan sebelumnya, sensor fon kepala baru dikatakan mampu memainkan muzik yang mengesan sama ada telinga berada di telinga atau tidak. Sensor lain dipasang pada penutup telinga.

Ia mengesan penutup telinga mana yang dipasang ke telinga dan memberikan suara stereo dengan sewajarnya. Juga dikatakan bahawa Airbods Pro boleh disediakan di fon kepala ini termasuk kemudahan Pembatalan Kebisingan, Mod Ketelusan.

Headphone Studio Airbods dapat menjalankan set penyamaan khusus untuk fon kepala AirPods Studio semasa menyambung ke peranti Mac atau iOS. Fon telinga baru dikatakan diperbuat daripada kain kulit dan bahan lain.

Studio Apple AirPods baru berharga $ 349 dapat diperbaiki.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here